Cső-Monti - Futsal Utánpótlás
TAO Dokumentumok
 
Menü
 
Edzők
 
Képtár
 
Linkek
 

 

Jelenleg online
látogató van az oldalon.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

adidas

Winner Sport

HUNAQUA KFT.

Nemzeti Sport

Hajrá Cső! Hajrá Monti!

HÍREK AKTUÁLIS EDZÉSEK KÉPEK NÉVSOR EGYESÜLET TÉRKÉP LINKEK E-MAIL

Hírek
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2008.01.03. 21:40

Az Üllői Városi Sportcsarnokhoz (Üllő, Malom utca 1.) legegyszerűbben a mellékelt
Interaktív Térkép
segítségével tudtok odatalálni.
Jó navigálást!


2008.01.03. 21:08

Sziasztok!

Holnap 2008.01.04. Pénteken, minden csapatunknak - '93-94, '95-96, '97-98 - edzése lesz a szokásos helyen és időben!!!

A 97-98'-as csapatunknak a kiírás szerint fordulója lenne szombaton az Eötvös kupán, azonban ez elmarad az Etalon csapatának kérésére!

Az Üllő FC Cső-Montage felnőtt csapata 2008.01.05. szombaton, Nemzetközi Futsal Kupát játszik - http://www.bfc.hu/portal/index.php - Üllőn.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy felkértek egy bemutató mérkőzés lejátszására a kupa betétprogramjaként.

Minden játékosunk a '95-96 és '97-98 csapatból örömmel vette a felkérést, így nekik szombaton 14.45-kor, a szokásos mérkőzés felszereléssel találkozó a helyszínen: Üllő, Malom utca 1. Városi Sportcsarnok!

Üllőre való kiutazással kapcsolatos szervezés a holnapi edzésen lesz, ezért kérek mindenkit, hogy konkrét információval érkezzen, azzal kapcsolatosan, hogy ki kell-e Őt vinni, vagy az autójukban van szabad hely mások számára is!

Kérdésetek, kérésetek van hívjatok: +36-30/951-4017

Üdv.   Márkus Ákos


2007.12.25. 20:37

2007. december 28. péntek - KARÁCSONYI FUTSAL TORNA - '93-94-es korosztály

Üllő Városi Sportcsarnok: 2225 Üllő, Malom u. 1.

10.00 – 10.45   Üllő SC - Cső-Montage BFC
11.00 – 11.45   Ferencvárosi Torna Club - Első Beton Szeged
12.00 – 12.45   Első Beton Szeged -
Cső-Montage BFC
13.00 – 13.45   Üllő SC - Ferencvárosi Torna Club
14.00 – 14.45   Első Beton Szeged - Üllő SC
15.00 – 15.45   Cső-Montage BFC - Ferencvárosi Torna Club

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden csapat érkezzen meg az első mérkőzése előtt legalább 45 perccel, a regisztrálás, öltözés, melegítés, illetve a csúszás elkerülése miatt!


2007.12.20. 21:05

December 28-án pénteken Karácsonyi Futsal Kupát rendez a Cső-Montage BFC az Üllő Városi Sportcsarnokban (2225 Üllő, Malom u. 1.) a '93-94-es korosztálynak.

A házigazdákon kívül előreláthatólag a tornán részt vesz a
Ferencvárosi Torna Club és az Első Beton Szeged csapata is.

Részletek a letöltések alatt!


2007.11.18. 20:03

Az eredmények

Nagyok:
Erkel Ált.Isk. - Cső-Monti 1:4
Eötvös Ált.Isk - Cső Monti 6:1
Bolyai Ált.Isk. - Cső Monti 4:4

Kicsik:
Eötvös 2. - Cső-M. 0:10
Eötvös 1. - Cső-M. 3:8
Etalon 2. - Cső-M. 2:6

2007.11.18. 19:55

Sziasztok!

Az utánpótlás és a Cső-Monti reménységei tegnap /november 17./ résztvettek az Eötvös kupa 2. fordulójában. Az egyesület két korosztályban indított csapatot. A 95-96-os és a 97-98-as korosztályt. Összesen 6 mérkőzést játszottak le aznap. Rendkívül izgalmasak és tanulságosak voltak a mérkőzések, számukra és számomra is. Sok szép pillanatot kaptam Tőlük ajándékba.

A csapatok:

Nagyok: Rimele Ronald, Szabó Szabolcs, Puncsák Szilveszter, Kövesdi Mátyás, Tarnay Mátyás, Gulyás Dani, Samu Bence, Falusi Gergő, Garamszegi Ábris, Gulrich Tamás, Párkányi Ricsi, Sörös Máté

Kicsik: Petán Patrik, Bartha Gábor, Gallwitz Peti, Gyulai Norbert, Orosz Balázs, Szabó Levi, Kádár Máté, Bayer Bence

A nagyok kezdtek előbb. Ők 3 mérkőzést játszottak, mely hozott hideget és meleget is egyaránt. Volt idő mikor kiegyensúlyozottan játszottak és volt mikor nem találták magukat és egymást a pályán. Fél éve indultunk el Velük az úton, tehát még nagyon az elején vagyunk. Rengeteg munka és kitartás meghozza majd a gyümölcsét. És mi ez a gyümölcs? Egy világverő gárda,fantasztikus fiatalokkal megáldva.

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"

A kicsik 13:00-kor estek neki az ellenfélnek és ezt vehetjük szó szerint. Csodálatos játékkal győztek 10:0-ra. Mind a 3 meccsüket győzelemmel zárták és ezeket az eredményeket meg is érdemelték. Alázattal és nagy-nagy szeretettel fociztak a "picurkák". Volt azért hullámvölgy de ebből felkapaszkodtak és bebizonyították,hogy igenis helyük van a Cső-Montiban. 8 gyereket láttam a pályán akik élvezték a játékot és győzni akartak. Meg is lett az eredménye.

Köszönöm minden játékosnak a részvételt, a szülőknek és barátoknak,ismerősöknek a szurkolást és támogatást a csapat felé.

Üdvözlettel: özséb


2007.11.12. 09:03
A 93-94' csapatunk az elmúlt hétvégén lejátszotta második fordulóját az 2. Eötvös kupán. A csapat mentálisan nagyon jól állt hozzá a mérkőzésekhez, aminek köszönhetően sikerült nagyon jó játékot produkálni, de nem lehetünk teljesen elégedettek. Lehetőség nyílt, hogy a 93' ill 94' -ben született játékosainkat külön sorokban játszassam és nagy örömömre remekül működött. A bővebb értékelést, majd személyesen, elöljáróban annyit, hogy amint azt az öltözőben is mondtam köszönöm a csapatnak ezt a szép hetet.

Cső-Montage BFC:
Boldizsár Márk, Madarász Viktor - Barát Bálint, Bánhidi Dániel, Bulyáki József, Ménesi Móric, Seres Olivér,
Dobos Dávid, Mészáros Ádám, Panda Cristopher, Pillmann Gergő, Szabó Dávid
Edző: Márkus Ákos

Cső-Montage BFC - Eötvös Ált.Isk. 7-1
Cső-Montage BFC - Bolyai Ált.Isk. 7-2
Cső-Montage BFC - Brassó Ált.Isk. 8-2


2007.11.03. 21:58
Sziasztok!

A család középső és legkisebb gyermekei - 95-96' és 97-98' - is elrajtoltak a mai napon, a XIX. kerületben a Dufek János irányításával szerveződő 2. Eötvös Futsal Kupán. Sajnos néhányan a hosszú hétvége miatt nem tudtak részt venni az első fellépésen, de a siker ugyanúgy az Ő érdemük is, hiszen a dolgos hétköznapokból Ők is kivették a részüket. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak azoknak a játékosainknak - Dombai Dávid, Nagy Olivér, Sebestyén Róbert -, akik ebben a versenysorozatban a szintén résztvevő, és kiválóan kezdő iskolai csapatukat erősítik. Szeretném megköszönni a munkáját minden nevelő edzőnek, illetve az áldozatát minden szülőnek és nagyszülőnek, akik lehetővé tették, hogy mi - Cső-Montage BFC - tovább nevelgethessük, tanítgathassuk ezeket a tehetséges gyermekeket.

Cső-Montage BFC (95-96'):
Szabó Szabolcs, Rimele Ronald - Falusi Gergő, Gulrich Tamás, Gulyás Dániel, Kövesdi Mátyás, Párkányi Richárd, Puncsák Szilveszter, Samu Bence, Sörös Máté, Tarnay Mátyás Edző: Márkus Ákos

A 95-96' csapatunk megilletődötten kezdte az első mérkőzést, ami az összeszokatlanságnak, a tűzkeresztségnek és a jól játszó ellenfélnek volt betudható. Ezután szépen fokozatosan javult a játékunk, aminek köszönhetően mi uraltuk a második félidőt, de sajnos nagyon sok helyzetet hagytunk ki, így emelt fővel, de gratulálnunk kellett a mérkőzés végén az ellenfélnek.

Cső-Montage BFC - Bolyai Ált.Isk. 2-3

A 95-96' csapatunk második mérkőzésén egy szerényebb képességű csapattal találta magát szemben, de klubunk szellemiségéhez hűen a maximális erőbedobással játszott végig. Ennek köszönhetően önbizalmat adó, helyenként szemetgyönörködtető játékkal nagyarányú győzelmet aratott.

Cső-Montage BFC - Brassó Ált.Isk. 23-0

Cső-Montage BFC (97-98'):
Petán Patric - Barta Gábor, Bayer Bence, Gallwitz Péter, Gyulai Norbert, Kádár Máté, Orosz Balázs Edző: Márkus Ákos

A 97-98' csapatunk magabiztosan kezdte az első mérkőzését, aminek eredményeként hamar megszerezte a vezetést a jó erőkből álló ellenfelünkkel szemben. A szemnek tetszetős futsalunk, elnyerte a közönség elismerését is, amit tapssal jutalmaztak egy-egy kiváló támadás, védés, vagy labdakihozatal után. A második félidőben volt egy hullám völgyünk, ami a fáradtságnak és az ellenfél agresszívebb, de sportszerű játékának volt köszönhető, ám nagy örömömre ügyesen és gyorsan átestünk a holtponton és változtattunk a játékunkon.

Cső-Montage BFC - Etalon 1. Ált.Isk. 8-2

A 97-98' csapatunk második mérkőzését 5 perc pihenő után kezdte, ami ebben az esetben előnyt jelentett számunkra, hiszen már bemelegedve kezdhettünk. A passzok, labdaátvételek, kapuralövések, 1-1 elleni párharcok minősége a fáradtság hatására sem romlott, ami kiváló állóképességükről tett tanubizonyságot a játékosainknak. A játék látványa a legnagyobbakat idézte a szemünk elé, ami minden játékosnak, hozzátartozónak és edzőnek az álma.

Cső-Montage BFC - Erkel Ált.Isk. 11-1

Remélem a jó rajt mind a két csapatnak erőt ad, annak a hosszú tanulási folyamatnak az elvégzéséhez, aminek még nagyon az elején vagyunk. Amennyiben ezt az utat végigjárjuk, reményeim szerint boldog, kiegyensúlyozott, magabiztos, kiváló futsal játékosok vállhatnak belőlünk, akik jó iskolai tanulmányaikkal kiegészülve családjaik büszkeségei lehetnek.

Sok sikert és köszönöm mindenkinek ezt a hétvégét!

Márkus Ákos

2007.11.03. 04:31
Köszönöm Ákos, és gratula a csapatnak!
Üdv, ata

2007.11.02. 11:36
Sziasztok!

A család legnagyobb gyermekei - 93-94' - lejátszották első mérkőzéseiket a 2. Eötvös Kupán, ahol sikeresen esett át a tűzkeresztségen két új játékosunk Bulyáki József és Ménesi Móric, akik a régiekkel együtt helyenként nagyon szép futsalt játszva három győzelmet arattak. Az igazat megvallva, nem ünnepelhetünk sokáig, a kapott gólok is mutatják, hogy van még mit tanulnunk bőségesen. A csapat nagyon jól játszotta a már korábban elsajátított 2-2-es játékrenszert, azonban az új ismeretek még nem voltak olyan szinten, hogy magabiztos játékot eredményeztek volna. Gratuláció a csapatnak a jó rajtért, de mindenkint arra kérek, hogy tanulásra éhesen vessük bele magunkat az idei szezonba, mert nagyon sok később "aranyakat" érő tudást lehet reményeim szerint most megszerezni!

Cső-Montage BFC:
Boldizsár Márk, Madarász Viktor - Bánhidi Dániel, Bulyáki József, Dobos Dávid, Ménesi Móric, Mészáros Ádám, Pillmann Gergő, Seres Olivér, Szabó Dávid Edző: Márkus Ákos

Cső-Montage BFC - Eötvös Ált.Isk. 8-5
Cső-Montage BFC - Bolyai Ált.Isk. 9-1
Cső-Montage BFC - Brassó Ált.Isk. 4-1

Márkus Ákos

2007.11.02. 04:40
Sziasztok! Légyszíves írjátok meg milyen eredmények születtek szerdán az Eötvös Kupán!
Köszi és üdvözlet mindenkinek a távolból!
ata

2007.10.27. 19:02
Kedden este a SportKlub TV Futsal Magazinjában összeállítást láthattok Krizbai György edzőnkkel.
Ne hagyjátok ki!

2007.10.27. 11:12
Futsal Világkupa, Brazilia
Bronzmérkőzés
2007. október 26.

Argentína - Magyarország 5:4 (3:3) (1:2)*
* hosszabbítás után!

Nagyszerűen szerepelt a 3. Grand Prix 2007 elnevezésű tornán a futsalválogatott! Igaz, hogy a "bronzmérkőzésen" hosszabbítás után alulmaradtunk az argentínokkal szemben, de minden elismerésünk a "TEAM"-é, és a CSAPAT-é! Ezen a rangos - nem hivatalos futsal világkupán - a 4. helyen végezni, olyan "futsalháttérrel", mint ami magyarországon van, mondjuk az argentínokhoz viszonyítottan, nem egyszerűen jó helytállás, hanem fantasztikus bravúr!

Minden elismerésünk a kintlévőké! Büszkék vagyunk rátok!

Forrás: bfc.hu

2007.10.26. 16:42
Az Eötvös Kupán résztvevő összes csapat mérkőzéseinek pontos időpontja elérhető a bal oldali "Letöltések" alatt!
TALÁLKOZÓ mindig az első mérkőzés előtt 45 perccel van! Márkus Ákos (06-30/951-4017)

2007.10.26. 16:38
2007-2008. ÉVI EÖTVÖS KUPA SORSOLÁSA
IV. KORCSOPORT (1993.01.01. UTÁN SZÜL.)

I. forduló: 2007. 10. 31. szerda

13.30 Cső-Montage - Eötvös Ált.Isk.
14.00 Cső-Montage - Bolyai Ált.Isk.
15.30 Cső-Montage - Brassó Ált.Isk.

2007.10.26. 16:34
2007-2008. ÉVI EÖTVÖS KUPA SORSOLÁSA
III. KORCSOPORT (1995.01.01. UTÁN SZÜL.)

I. forduló: 2007. 11. 03. szombat

10.00 Cső-Montage - Bolyai Ált.Isk.
11.30 Cső-Montage - Brassó Ált.Isk.

2007.10.26. 16:31
2007-2008. ÉVI EÖTVÖS KUPA SORSOLÁSA
II. KORCSOPORT (1997.01.01. UTÁN SZÜL.)

I. forduló: 2007. 11. 03. szombat

14.30 Cső-Montage - Etalon 1. Ált.Isk.
15.15 Cső-Montage - Erkel Ált. Isk.

[597-578] [577-558] [557-538] [537-518] [517-498] [497-478] [477-458] [457-438] [437-418] [417-398] [397-378] [377-358] [357-338] [337-318] [317-298] [297-278] [277-258] [257-238] [237-218] [217-198] [197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1] [Archívum]

 
U15-17
 
U13
 
U10-11
 
U9
 

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg