Cső-Monti - Futsal Utánpótlás
TAO Dokumentumok
 
Menü
 
Edzők
 
Képtár
 
Linkek
 

 

Jelenleg online
látogató van az oldalon.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

adidas

Winner Sport

HUNAQUA KFT.

Nemzeti Sport

Hajrá Cső! Hajrá Monti!

HÍREK AKTUÁLIS EDZÉSEK KÉPEK NÉVSOR EGYESÜLET TÉRKÉP LINKEK E-MAIL

Hírek
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2007.10.23. 19:47
Edzés időpont változás: a '93-95 csapat szerdai edzésének kezdete 17:30.
Oka, hogy Krizbai György edzőnk a Magyar Futsal Válogatottal Braziliában halmozza a sikereket és öregbíti klubunk hírnevét (részletek - www.bfc.hu) - helyette Siklós Özséb tartja az edzést, de Ő csak erre az időpontra ér oda!

2007.10.17. 22:32
Kupameccsen:

ÜLLŐ FC CSŐ-MONTAGE - MEGATHERM-GÖDÖLLŐ 5:3 (2:0)

Hajrá Cső!

2007.10.15. 15:07
2007. OKTÓBER 17. - ÜLLŐ, VÁROSI SPORTCSARNOK - 19:30 ÓRA
ÜLLŐ FC CSŐ-MONTAGE - MEGATHERM-GÖDÖLLŐ

Előrehozott döntőnek is beillő mérkőzésre kerül sor a Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában Üllőn.
A sorsolás úgy hozta, hogy a tavalyi győztes gödöllői csapatot - a Megatherm-Gödöllőt - kaptuk ellenfélül.
A bajnokság 3. fordulójában nemrég egymás ellen lejátszott mérkőzés is remek szórakozást, és jó játékot hozott. Reméljük szerda este fél nyolctól ez még csak fokozódik, és az eredmény is kedvezően alakul majd számunkra.

2007.10.13. 20:08
Sziasztok!

Fantasztikus születésnapi ajándék volt, ritkán adatik meg a mai világban, hogy ilyen boldogságot érezhetek, ilyet csak TI a "nagy családom" tudtok szerezni nekem, köszönöm szépen mindenkinek! Legalább háromszor kellett megnéznem, hogy mindent lássak, mert megvallom őszintén az elérzékenyültség könnyeket csalt a szemembe. A lábam olyan gyorsan kezdett el gyógyulni, hogy hamarosan táncra perdülhetek. Nagyon szerencsésnek tartom magamat, hogy az edzőtök lehetek és remélem, hogy legalább annyi és akkora örömöt élhetünk meg, családtagjaitokkal együtt, mint amilyet most TI szereztetek nekem!!! Domi is köszöni az üdvözleteket és a maga módján viszonozta is őket!
Isten éltessen sokáig minden születésnapját mostanában ünneplő futsalos fiunkat!

Márkus Ákos

2007.10.10. 21:39
A 92-95-ös korosztálynak a pénteki edzés a szokásosnál korábban, délután 3 órakor kezdődik!

2007.10.04. 20:32
Ismét új játékosokkal egészült ki a játékoskeret! Felkerültek a még hiányzó portrék is, melyeket az ifjú játékosok nevére kattintva nézhettek meg.

2007.10.02. 14:09
Időpont változás!
Ezen a héten a szerdai edzés 17:30-tól 19:00-ig tart a szokott helyen, a Törökugrató utcában!


2007.10.01. 20:14

Irány Brazília!  -  Nagy megtiszteltetés érte a minap két felnőtt játékosunkat!

A pénteki - szokásos - edzés előtti "eligazításon" Tóth Miklós - csapatunk edzője - bejelentette, hogy két játékosunk is meghívást kapott Kozma Mihálytól, a magyar futsal válogatott szövetségi edzőjétől az októberben Brazíliába utazó futsal válogatottba.  A két játékos:

 
Németh Péter
és Krizbai György

Németh Pétert már ismerhetitek, hiszen tavaly bizonyított a Rubeola FC Csömör csapatában, és a válogatottbeli szereplésein is hozta a megbízhatót. De ki is "az a" Krizbai György?

Bátran leírhatom, hogy a magyar futsal egyik nagyreményű, fiatal játékosa, aki, ha olyan akarattal, és elszántsággal veti magát az edzések és a mérkőzések küzdelmeibe, mint ahogyan mostanában Ő teszi, akkor hamarosan lesz egy ügyeletes góllövő, úgy az Üllő FC Cső-Montage-ban, mint a válogatottban. Lehet, hogy sokan túlzásnak tartják azt, amit most leírtam, de nem a véletlen műve az az öt gól, amelyet az első három mérkőzésen lőtt! Most élvezi Tóth Miklós bizalmát, és reméljük, hogy Kozma Mihályét is hamarosan elnyeri! Igaz, hogy nagyon sok még a tanulnivalója, de az a típusú játékos, aki ha érzi, hogy bíznak benne, akkor akár az ájulásig is képes hajtani. Érdemes a bizalomra, érdemes a kiutazásra! Brazíliában testközelből tapasztalhatja majd meg, hogy mi is az a FUTSAL, és hogy mit is kell majd másképpen csinálnia ahhoz, hogy a szó nemes értelmében "profi" lehessen.
Forrás: www.bfc.hu

2007.09.29. 11:28
Új portrék kerültek fel a 95-98-as korosztályhoz. Akik részt vettek a pénteki edzésen, azokról Ákos készített képeket. (Akik hiányoztak azokról majd jövő héten készül kép.)

2007.09.28. 13:06
Ma, szeptember 28-án pénteken az esős idő ellenére is lesz edzés! Amennyiben a Tippmix Aréna pályája nem alkalmas a játékra, akkor a közeli Petőfi S. Általános Iskola tornatermében fogunk gyakorolni. Ebben az esetben viszont az edzés vége 1 órával kitolódik, mert a tornatermet 17:00-tól 18:30-ig használhatjuk.
Az, hogy ki tartja a mai edzést, az legyen megepetés!

2007.09.19. 20:41
Változott az edzések időpontja!

Ezentúl szerdánként 17:15-től 18:45-ig lesznek az edzések a Törökugrató utcában.
A pénteki tréning helye és ideje (Tippmix Futball Aréna, 16:00) nem változott.

2007.09.17. 22:52
Cső siker a Fortuna ellen!

Biztos, 8:2 arányú győzelmet aratott felnőtt csapatunk idegenben, a bajnokság 2. fordulójában. A gólokat sorrendben Krizbai (12.perc), Németh (15. perc), Krizbai (17. perc), Szimcsák (18. perc), Riscutia (20. perc), majd a második félidőben Németh (30. perc), Krizbai (33. perc ill. 36. perc) illetve a Fortuna részéről Békési (19. perc) és Gauland (24. perc) szerezték.
A csapat legeredményesebb játékosa Krizbai György lett 4 találattal. Tóth Miklós vezetőedzőtől a mérkőzés végén
3 perc játéklehetőséget - de gólt nem! - kapott az ifi csapatból felkerült kapus Laucsek Csaba is.

Gratulálunk a csapatnak!

2007.09.17. 19:25
Ákos a kórházban

2007.09.16. 20:01
Jó hírt kaptunk csapatunk edzőjétől: Márkus Ákos telefonon köszönte meg mindenkinek a jókívánságokat. Műtétje után már haza is engedték a kórházból, bár a teljes felépülésre még sokat kell várni. Talán egy hónap múlva saját lábára tud majd állni edzőnk, de a sportolást leghamarabb januárban folytathatja csak.
Ebben az időszakban sem szünetelnek azonban az edzéseink, szerdán és pénteken a szokott időben és helyen folyik a felkészülés. Siklós Özséb mellett Krizbai György - a Cső-Montage csapat kiválósága - fogja segíteni Tóth Miklós munkáját. A hétfői edzések bevezetése azonban egyenlőre tolódik, erről majd később születik döntés.

2007.09.16. 19:44
Márkus Ákos sérülése miatt egyik pillanatról a másikra a bajnoki nyitómérkőzésre tartalék-kapusnak nevezett Laucsek Csabának kellett átvennie a háló őrzését. Az Ifi csapatban játszó 16 éves játékos most debütált a felnőttek között. Sok sikert kívánunk Csabának további pályafutásához!

2007.09.14. 02:56
Márkus Ákos csapatunk edzője a felnőtt bajnokság első fordulójában a Cső-Montage - Arrabona FC mérkőzés 39. percében kettős lábszárcsonttörést szenvedett a bal lábán. Az egész csapat nevében ez úton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást, és mihamarabbi sikeres visszatérést!

2007.09.03. 21:13
Ezen a héten szerdán 16:45-kor a Törökugratóban és pénteken 15:45-kor az Arénában lesz edzés.
Megjelenés mindenkinek kötelező!

2007.08.28. 22:19

Fonyód 2007

Véget értek a táborok és végre elkészültek a fotók is! A Képtárban a Friss képek alatt megnézhetitek a Kamaraerdei Futsal Tábor IV. turnusában és a Fonyódi Edzőtáborban készült felvételeket.

A képekért köszönet Márkus Ákosnak!


2007.08.13. 11:13

Fonyódi Edzőtábor - 2007. augusztus 20-24.

Indulás:
Augusztus 20. Hétfő, 11:00-kor a Törökugrató utcai iskola elől.
Utazás: személygépkocsikkal
Elhelyezés: kollégiumi szobákban.
Cím: 8640 Fonyód, Ady Endre utca 1.
Ellátás: napi 3x étkezést biztosítunk.
Hozni kell: teremcipő, stoplis cipő, melegítő, tisztálkodó szerek, rövidnadrág, pólók, strandfelszerelés,
(fürdőnadrág, törölköző, papucs, sapka, naptej), minden Cső-Montage emblémás felszerelés, kevés költőpénz,
Diákigazolvány, TAJ kártya fénymásolata.
Hazautazás: Pénteken a délutáni órákban.


2007.07.20. 14:28

A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban a Cső-Montage BFC által szervezett Futsal Tábor első három turnusában készültek képeink, melyeket ide kattintva nézhettek meg!


[Friss hozzászólások] [39-20] [19-1]

 
U15-17
 
U13
 
U10-11
 
U9
 

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg