Cső-Monti - Futsal Utánpótlás
TAO Dokumentumok
 
Menü
 
Edzők
 
Képtár
 
Linkek
 

 

Jelenleg online
látogató van az oldalon.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

adidas

Winner Sport

HUNAQUA KFT.

Nemzeti Sport

Hajrá Cső! Hajrá Monti!

HÍREK AKTUÁLIS EDZÉSEK KÉPEK NÉVSOR EGYESÜLET TÉRKÉP LINKEK E-MAIL

Hírek
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2009.09.28. 18:33

A pénteki U21 mérkőzésről a nyilatkozatom:

Márkus Ákos (Üllő FC Cső-Montage U21 - edző):
Gratulálok az Colorspectrum Aramis csapatának, ha nehezen is, de teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a tavalyi U21-es Futsal Bajnok Csapat. Csernai Gábor kerete is megfiatalodott az előző szezonhoz képest, de az átlag életkoruk kettővel így is több a miénknél, jelenleg 19 év szemben a mi 17 évünkkel. A korkülönbségből fakadó fizikai tényezőknek és a jelenlegi nagyobb egyéni futsal tudásuknak köszönhetően, jó egyéni megoldásokkal megfordították a mérkőzést, amit már nem sikerült kiegyenlítenünk, sőt egyéni hibáinknak köszönhetően a játékot sem tudtuk mi irányítani, ezért elkerülhető 3 gólt kaptunk az utolsó 6 percben. Nem keseredtünk el, hiszen számunkra ez egy tanuló év lesz, ahol igyekszünk minél többet elsajátítani a futsal egyéni és csapat játékelemeiből, valamint a fizikai állapotunkat szeretnénk a korosztálynak megfelelően, úgy tovább fejleszteni, hogy az összhangban maradjon a már elsajátított és az újonnan megszerzett futsal tudásunkkal.
Gratulálok a jó teljesítményt nyújtó játékosoknak, mind a két oldalon és biztos vagyok benne, hogy jó néhányuk játékát pár év múlva az NBI, illetve a Magyar Válogatott mérkőzésein még megcsodálhatjuk, ha megfelelő szorgalommal, alázattal és hittel lesznek a futsal iránt.
Köszönet a meglepően nagyszámú és lelkes hazai és vendég közönségnek, akik kilátogattak a mérkőzésre, reméljük sikerült őket is szórakoztatnunk, kiszolgálnunk!

2009.09.26. 08:11
 

 Rangadóval indult az NB II

 Buddafokon két nagy hagyományú klub, az Aramis és a Cső-Montage utánpótlás korosztályú csapatainak találkozójával kezdődött a férfi NB II 2009/2010-es évadja.

 
 

COLORSPECTRUM ARAMIS U21 - ÜLLŐ FC CSŐ-MONTAGE U21   5 - 1  (0-1)

2009.09.25 - péntek 20:30
Budapest (Budafok), Fonyódi Antal Sportcsarnok
RÓZSA NORBERT, DOBÓ GÁBOR, BARTKÓ ESZTER

Colorspectrum Aramis U21:
GREMSPERGER GÁBOR, BAKOS ÁRON, PÁL ZSOLT, ENDREFALVI TAMÁS, SZEGHY SZABOLCS,
csere: ÖREGLAKI NORBERT, KOROZMÁN KRISZTIÁN, FRITZ BALÁZS, PÁJ GERGŐ, BIRINYI BALÁZS, HADNAGY CSABA, TYUKÁSZ PÉTER,
edző: CSERNAI GÁBOR LÁSZLÓ, SOÓS FERENC,
góllövők: 22` PÁL ZSOLT, 27` SZEGHY SZABOLCS, 34` KOROZMÁN KRISZTIÁN, 36` KOROZMÁN KRISZTIÁN, 39` SZEGHY SZABOLCS

Üllő FC Cső-Montage U21:
LAUCSEK CSABA, PANDA CHRISTOPHER, MÉSZÁROS ÁDÁM, DOBOS DÁVID, SIMON ÁDÁM,
csere: NAGY KRISZTIÁN, KOVÁCS GÁBOR, NÉMETH BALÁZS BENCE, BERNDT ANDRÁS, GARA GYÖRGY BENCE, CSÁKY GERGELY, MADARÁSZ VIKTOR,
edző: MÁRKUS ÁKOS,
góllövő: 16` PANDA CHRISTOPHER,

Az NB II-es bajnokság rajtjánál két nagy múltú klub vívta az első mérkőzést. Az első félidő a vendégek számára volt kecsegtető, miután a 16. percben megszerzett góljuk után vezetés tudatában mehettek az öltözőbe.

A második játékrészben fordult az eredményesség. Hamar egyenlített az Aramis, majd a mérkőzés hajrájában két percenként volt eredményes.

Csernai Gábor (Colorspectrum Aramis): 
- Nagyon jól felkészített ellenféllel játszottunk, főleg az első félidőben. Az első játékrészben nagyon fegyelmezetten, jól védekeztek, nem tudtuk feltörni, egyáltalán sehogy sem találtuk az ellenszert, vezettek is 1:0-ra. Szerencsére a második félidőben mi is oldódtunk egy picit és kihasználtuk a helyzeteinket. Örülök a győzelemnek.


Laucsek Csaba (Üllő FC Cső-Montage):
- Az első félidőben egész összeszedetten tudtunk védekezni, próbáltunk kontrákból gólt szerezni, ami egyszer sikerült is. A második félidőben több egyéni hiba után, rendszertelen védekezés következtében rövid idő alatt több elkerülhető gólt is kaptunk.


2009.08.23. 10:15

 Fonyódi Futsal tábor 2009. augusztus 10-16-ig.


2009.08.19. 16:41

Edzésterv az U21, U19, U17 csapatainknak:

1. nap - Bemelegítés 20 perc, Változó iramú tartós futás 30 perc, Erősítés 10 perc, Nyújtás-lazítás 20 perc.

2. nap - Bemelegítés 20 perc, Futsal játék 60 perc, Nyújtás-lazítás 20 perc.

3. nap - Bemelegítés 20 perc, Kerékpározás változó szintű terepen 60 perc v. 20 km, Nyújtás-lazítás 20 perc.

4. nap - Bemelegítés 20 perc, Erősítés edzőteremben - fő izomcsoportok 60 perc, Nyújtás-lazítás 20 perc.

5. nap - Bemelegítés 20 perc, Úszás 40 perc, Nyújtás-lazítás 20 perc.

Egy pihenőnap beiktatható a 3. nap utántól bárhova, akinek lehetősége van messzíroztatásra, az használja ki.

A jövő heti edzésnapokat vasárnap este felteszem a netre!

Jó munkát és pihenést mindenkinek!

Üdv. Ákos


2009.08.17. 22:37

Sziasztok!

A héten az U21, U19, U17 edzések elmaradnak, de a munka nem állhat meg. A holnapi napon felteszem az edzésterveket, amit kérlek benneteket, hogy egyénileg, de lelkiismeretesen végezettek el, hogy az a fantasztikus munka, amit a múlt héten elvégeztünk ne vesszen kárba! Tudom, hogy mindenkinek sok egyéb elfoglaltsága van, hiszen ezért nem lesznek edzések, de meg tudjátok oldani!

Üdv. Ákos


2009.07.25. 08:22

Kamaraerdei Futsal Tábor 2009. IV. Turnus.


2009.07.25. 04:09

Sziasztok!

 

Fonyód Futsal Tábor 2009 legfontosabb adatai:

 

Időpont:

2009.08.10. hétfőtől - 2009.08.16. vasárnapig.

 

Helyszín:

Szállás - Tóth Villa, 8640 Fonyód, Villa sor (www.tothvilla.atw.hu)

Csarnok és sportpálya - Zákányi Kálmán Sportcsarnok, 8640 Fonyód, József u. 21.

 

Indulási találkozó:

Déli pályaudvar jegypénztár - 2009.08.10. hétfő 06 óra 30 perc

(Fonyódra érkezés 09 óra 51 perc).

 

Érkezés:

Déli pályaudvar - 2009.08.16. vasárnap 20 óra 49 perc

(Fonyódról indulás 18 óra 11 perc).

 

Program:

ébresztő , fizikai edzés, reggeli - svédasztalos, technikai - taktikai edzés a sportcsarnokban, ebéd – 3, fogásos, csendes pihenő, strandolás (homokfoci, fürdés, napozás, csajozás stb.) vagy edzőmérkőzés, meleg vacsora - 2 fogásos, közös esti program, takarodó.

 

Felszerelés:

utcai cipő vagy szandál, edzőcipő, teremcipő, papucs, amennyiben van hernyó v. gumi stoplis cipő, de ez nem kötelező, zoknik, sportszárak, sípcsontvédő, alsónadrágok, rövidnadrágok edzésre és utcára, fürdőnadrág, hosszúnadrág v. melegítő alsó, pólók - cső emblémás és utcai, melegítő felső v. pulóver, széldzseki, cső emblémás b.sapka, 2 db törölköző, tisztálkodási szerek és naptej, minimális költőpénz.

 

Tábori díj befizetés még nem történt meg: Imre G., Szabó L., Bartha G., Mészi D., Gara B., Dobos D., Kovács G., Pillmann G., Berndt A., Váczi D., Csáky G.

 

Tagdíj elmaradása van, amit kérek a táborba hozni: Dobos D., Zubor Á., Bánhidi D.

 

Amennyiben bármilyen kérdésetek, kérésetek van, hívjatok (+36 30 9514 017) bizalommal.

 

Üdvözlettel: Márkus Ákos


2009.07.19. 08:10

Kamaraerdei Futsal Tábor 2009. III. Turnus.


2009.07.12. 20:22

Cső-Montage BFC Pünkösd Futsal Kupa 2009.


2009.07.12. 20:06

BLSZ Futsal Utánpótlás Bajnokság 2009.


2009.07.12. 20:05

Papák-Apák-Gyerekek Futsal gála 2009.


2009.07.12. 20:03

 

3. Grassroots Futsal Tábor - 2009 Telki

 

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a nagypályás utánpótlás rendszerhez nagyon hasonlóan a futsalban is a IV.korcsoportban - U15 (1994-95) és a III. korcsoportban - U13 (1996-97) a kiválasztó nyári futsal tábor.

A tábor alkalmával rendezett torna hivatott eldönteni, hogy az alapszakaszok (Kelet-Magyarország, Nyugat-Magyarország, Budapest) bejutói közül melyik egyesületi csapat az adott év Grassroots futsal bajnoka.

Lehetőség nyílik arra is, hogy kiválaszthassák a szakvezetők az adott korosztály legtehetségesebb fiataljait és belőlük egy korosztályos Magyar futsal válogatottat állítsanak össze.

Az előző két évben is megtörtént ez a kiválasztás és a gyermekek felé kihirdetése, de sajnos a megbízott edzőknek többszöri próbálkozásuk ellenére sem volt lehetőségük sem edzésre, sem mérkőzésre összehívni a fiatalokat, így jelentőségét veszítette.

Tudjuk, hogy nem szabad egy ilyen futsal népszerűsítési lehetőséget kihasználatlanul hagynunk így az MLSZ Futsal vezetésével azon leszünk, hogy ez megváltozzon az idei évtől, mert tehetséges fiatalok sokan vannak szeretett sportágunk környékén.

Ez a tábor biztosít lehetőséget arra is, hogy a csapatok vezetői, edzői találkozhassanak egymással és rögtönzött eszmecseréket folytathassanak, de ennél tovább fejleszteném az esemény adta lehetőségeket és az edzők szakmai továbbképzésre is felhasználnám a két szabad estét.

A tábor küzdelmei futsal utánpótlás szakmai szemmel egyre színvonalasabbak, azoknál az egyesületeknél akik egész évben, heti rendszerességgel futsal képzésben részesítik gyermekeiket felfedezhető a futsal szakmai fejlődés.

Sajnos előfordult most is, hogy érkeztek olyan csapatok az eseményekre, akik önhibájukon kívül nem tudták, hogy ezen az eseményen nem iskolai csapatok vesznek részt, felvetődik a kérdés bennem, hogy zajlott le az alapszakasz. Halaszthatatlan, a régiós futsal koordinátorok munkába állítása a futsal társadalom vezetésének közvetlen megbízásával.

A nagypályás és a futsal utánpótlás képzésben nevelkedett játékosok sajátosságai minden tekintetben megmutatkoztak és a végső sorrendet is jobban befolyásolta a képzések közötti különbség, mint a magasabb szintű futsal tudás, de ez egy külön tanulmányt is megérne, ennek az oka, hogy melyik vezet hosszútávon magasabb szintű nemzetközi labdarúgó tudáshoz.

Az idei évben a tábornak a fantasztikus MLSZ Globall - Telki sporthotel és edzőcentrum adott helyet 2009. július 3-5. között, három napon át élvezhettük ennek az európai szintű létesítménynek a vendégszeretetét.

A létesítmény tényleg nagyon magas szintű és minden olyan igényt kielégít, ami egy válogatott szintű csapat felkészülését segítheti, én a következőkben a futsal szempontjából értékelném a számunkra legfontosabb helységet a sportcsarnokot:

- pálya talaja a játék szempontjából a Magyar sportcsarnokokat szokott futsalosoknak először nagyon furcsa, tapadós, de mivel az európai és világ események klub és válogatott szinten is hasonló talajon zajlanak szerintem tökéletes a felkészülés céljából;

- pálya talaja az egészség megőrzés szempontjából magas szintű, jelenleg a borítás ideálisan biztosítja a játékosok ízületének megóvását a sportág adta lehetőségeken belül, de biztos vagyok abban, hogy megfelelő időközönként cserélni kell majd, hogy ez így is maradhasson; 

- a sportcsarnok szellőzése nem méltó a létesítmény magas szintjéhez, a kézzel nyitható, két lábról elérhető ablakok és ajtók nem biztosítanak megfelelő levegő (páratartalom, hőmérséklet, oxigéntartalom) körülményeket a felkészüléshez;

- a sportcsarnok esti világítása sajnos nem derült ki, hogy a sportágnak megfelelő szintű luxszal látja-e el a játékteret, mert többszöri kérésünk ellenére sem kapcsolták azt fel, nevezzük ezt szervezési hibának;

- a sportcsarnok díszítésére használt óriás képek nagyon ötletesek, külön öröm, hogy a futsal nagy játékos alakjai közül az egyik helyet kapott a négy kép egyikén.

Végül, de nem utolsó sorban köszönet Őze Tibornak, Petrika Ibolyának és minden helyi és országos szinten közreműködő szervezőnek - résztvevőnek, akik nélkül nem érezhették volna ilyen jól magukat a gyerekek a futsal pályákon.

Márkus Ákos - MLSZ Futsal Utánpótlás Bizottság

 

Képek a Grassroots Futsal táborból 2.


2009.07.12. 20:01

Kamaraerdei Futsal Tábor 2009-I.Turnus


2009.07.12. 19:55

Kamraeerdei Futsal Tábor 2009-II.Turnus


2009.07.06. 19:05

Képek a Grassroots Futsal Táborból - MLSZ EDZŐKÖZPONT TELKI.


2009.06.28. 10:34

GRASSROOTS FUTSAL TÁBOR 2009 - MLSZ EDZŐKÖZPONT TELKI

A táborral kapcsolatos fontos tudnivalókat az alábbiakban közlöm, ami az U13 és U15 csapatainkra egyformán érvényesek:

Tábor helyszíne: 2089 Telki, Szajkó utca 39. Tábor telefon: +36 26 814 900, +36 26 814 990. 

Tábor időpontja: 2009. július 3. péntek 12.00 (ebéd előtt) és 2009. július 5. vasárnap 11.00 (reggeli után) között.

Találkozó ideje és helye: 2009. július 3. péntek 11.00; 1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14. Ifjúsági Park bejáratánál.

Utazás: A szülők segítségét kérem, hogy a 15 km-re lévő táborba autókkal tudjunk le és vissza utazni, 28 fővel utazunk, ezért 7 autóra lesz szükségünk. Kérem, hogy segítségetekről amit előre is köszönök, e-mailben értesítsetek a későbbiekben kért adatokkal együtt. 

Tábori felszerelés: Cső-Montage BFC-s pólók, rövid nadrág, melegítő, zokni, alsónemü, edzőcipő, papucs, törölköző, tisztálkodási felszerelés, mérkőzés felszerelés (teremcipő, sípcsontvédő).

Nevezéshez hozd magaddal: Diákigazolvány, Tajkártya v. másolata, Szülői felelősség vállalási nyilatkozat.

E-mailben (markus.akos@chello.hu) kérem még a következő adatokat - név, születési hely és idő, anyja neve, szülő telefonszáma, lakcím, tajkártya száma, diákigazolvány száma - átküldeni 2009. június 29. hétfőn estig, én pedig a válasz e-mailben küldöm a "Szülői felelősség vállalási nyilatkozat"-ot, amit kitöltve, aláírva kell hozni a találkozóra.

Üdv. Ákos


2009.06.28. 10:34
CSŐ-MONTAGE BUDAPEST FUTSAL CLUB - 6. NYÁRI NAPKÖZIS FUTSAL TÁBOR - KAMARAERDŐ
5 ÉVE NAGY SIKERNEK ÖRVENDŐ NYÁRI TÁBORUNKAT IDÉN A MAGYAR FUTSAL VÁLOGATOTT JÁTÉKOSAINAK AKTÍV RÉSZVÉTELÉVEL RENDEZZÜK!

Részletek:

Tábor jellege - Napközis rendszerű, játékos, oktató futsal tábor (2008. évben 200 résztvevő);
Tábor helyszíne - Kamaraerdei Ifjúsági Park (megközelítés iskolai buszokkal ill. nem XI. kerületieknek egyénileg);
Tábor vezető-oktatók - Márkus Ákos (testnevelő, futsal és labdarúgó szakedző, válogatott futsal játékos) és segítői (azonos végzettséggel) Bruckner László, László Tivadar, Gyarmati Zoltán, Kocsis Norbert, Siklós Özséb, Baktai Szeréna (óvoda pedagógus) és végűl de nem utolsósorban meghívott vendégeink a felnőtt Magyar Futsal Válogatott játékosai - Németh Péter, Madarász János, Szente Tamás, Tóth Miklós, Tóth Szabolcs;

Tábor résztvevői - általános iskolás és óvodás gyerekek, oktatásnál korosztályos bontással, turnusonként 40 fő;
Részvételi díj - 17.000 Ft / hét (2008. évi áron). Az összeg tartalmazza: utazási költséget, háromszori étkezést, a park korlátlan használatát (műfüves pálya + kiegészítők, úszómedence, fajátszótér stb.), a tartalmas felügyeletet, napi 2x1,5 órás futsal oktatást, 1db táborra készített pólót;
Aki 2 héten vesz részt, az 5.000 Ft értékű kedvezményt kap a 4. Balaton Futsal Táborunk árából, amit idén a következő két korosztálynak, illetve turnusban tervezünk: I. 2009.08.10-16. (1990-1995 között születettek), II. 2009.08.17-23. (1995-2000 között születettek);
Felszerelés - Melegítő felső, sima talpú cipő (teremcipő), rövidnadrág, pólók (1 tábori, 1 váltás), fürdőnadrág, törölköző, papucs, sapka, naptej;

Napi program:

07.00-07.45  Gyülekező a saját általános iskolában (csak a XI. kerületi iskolásoknak)
07.45-08.15  Utazás a KIP-hez – Gyülekező a helyszínen
08.15-08.30  Reggeli
08.30-10.00  Futsal oktatás (technikai, taktikai képzés)
10.30-12.00  Játékos foglalkozás (képesség fejl., fürdés, stb.)
12.00-13.00  Ebéd
13.00-14.00  Pihenő (szieszta), vagy játékos foglalkozás
14.00-15.30  Futsal oktatás (játékos feladatokkal)  
15.30-16.00  Uzsonna
16.00-16.30  Táborzárás utazás vissza az iskolába, ill haza

Turnusok:

I.   2009.06.29–07.03. (1990-1995 egyesületi tagoknak ekkor ajánlott jönni, de más turnusokba is lehet)
II.  2009.07.06–07.10. (1995-1997)
III. 2009.07.13–07.17. (1998-2000)
IV. 2009.07.20–07.24. (2000-2006)

Jelentkezés és információ:

MÁRKUS ÁKOS
Mobil: 06 30 951-4017,

markus.akos@chello.hu,  www.cso-monti.gportal.hu


2009.06.25. 06:55

BANKETT A FÓTI ÖREGHEGYEN!

Mindenki legkorábban 17.00-ra érjen ki Fótra, amikor leszállt a járműről, amivel érkezett, hívjon fel és ott várjon meg, lemegyek érte!

Remélem nem egyesével, külön-külön jöttök, hanem kisebb csapatokat szerveztetek.

Ellenőrizzétek az alábbi listából, hogy ki nem jelentkezett és próbáljátok még elérni. 14.00-ig még jelentkezhet, ill ez alpján a kiutazást is tudjátok koordinálni, senki ne jöjjön egyedül, meleg ruha és hálózsák ne maradjon otthon!

Zobák, Zubor, Gara, Piellmann, Dobos D és Á, Mészáros Á, Kovács G, Szabó D, Madarász, Panda, Seres, Boldizsár, Bánhidi.

Akinek volt késése a szezonban, az alkalmanként 1500.-Ft hozzon magával, ebből ott Fóton meglepetést veszünk a csapatnak!

A pénteki edzést megtartjuk a szokott helyen és időben, tehát mindenki hozzon magával edzés cuccot is, mert nem lesz ideje hazamenni, csak utána.

Én ma Üllőn dolgozom 08.00-14.00-ig, tehát telefonon értek el csak, ha valami kérdés van keressetek, utána rohamban készülök az estére.

Üdv. Ákos


2009.06.20. 09:05

Nyári programok 2009

2009. júniusban van minden csapatunknak edzése: kedden és pénteken a szokásos kezdéssel, a Tipp Mix Futball Arénában!

2009. június 25-26., csütörtök 17.00 – péntek 13.00 között az U21, U18 és U15 csapatainkat, záró bankettre hívom Fótra, az Öreg hegyre – Kőbánya utca 31. - a nyaralónkba, kint alvással. Megközelítés: autóval; autóbusszal - Újpest Városkaputól Fótra; vonattal - Nyugati Pályaudvarról Veresegyház felé, ajánlom a csapatban kiutazást, várom az önkéntes szervező jelentkezését, akinek a nevét és telefonszámát itt közzétesszük, nála lehet majd érdeklődni ill. a találkozó helyét és idejét ide is felteszem. Vacsorát és reggelit én biztosítok, ezért fontos hogy szerda - 24. estig tudjam - email, sms - hány emberről gondoskodhatok ezen alkalommal, az innivalót mindenki magának biztosítja, de szigorúan alkoholmentesen! Az alvási lehetőség 4 szobás kőházban, illetve jó idő esetén a teraszokon és a kertben is lehetséges lesz, a hálózsákot ajánlom mindenkinek, az a legpraktikusabb.

2009. június 29. és július 24. között Cső-Montage BFC Nyári Napközis Futsal Tábor a Kamaraerdőben, ahol minden igazolt játékosunk legalább egy hetet – 17.000.-Ft / fő / hét - eltölt az általa választott turnusban.

2009. július 3-5. között MLSZ Grassroots Országos Futsal Kupa döntője Telkiben, ahová két csapatunkkal bejutottunk - U15 (94-95’) és U13 (96-97’) -, az utazók névsorát gyermekeitek elfoglaltságának visszajelzése – legkésőbb 2009. június 26. péntek - után, edzésen jelölöm ki. Ekkor fogom kiosztani azokat a papírokat is, amelyeket a szülők által kitöltve, aláírva kell visszahozni az indulásra, diákigazolvánnyal és tajkártyával mert az is kötelező. Az indulás várható ideje péntek délelőtt, helye várhatóan Kamaraerdő. A toran ott alvós és egyenlőre még nem tudom, hogy látogathatóak-e a mérkőzések - péntek-1, szombat-2 -, de igyekszem elintézni.

2009. augusztus 10-16. hétfőtől-vasárnapig, közkívánatra az idei évben először 7 napos lesz a Cső-Montage BFC - Fonyód Futsal Tábor – 25.000.-Ft / fő / hét -, aki nem év eleje óta tagja a csapatnak, az annyiszor 500.-Ft pluszt kell, hogy befizessen, ahány havi tagdíjjal kevesebbet fizetett be 2008-2009 évben, mint a maximum 10 hónap – részletek külön ismertetőn, később.

Szülői értekezlet, adatlap leadása, befizetések (júniusi tagdíjak és tábori díjak, aki Kamaraerdőbe nem jön, csak az fizesse most be a Fonyód díját), aki korábban megtette, annak nem kell résztvennie - 2009. június 26.-én péntek 14.30 - 17.30 között lesz: Albertfalva, Tipp Mix Futball Aréna, Büfé (Fehérvári út - Galvani út - Iltreno Pizzeria - építkezés).

Üdv. Ákos


2009.06.15. 15:26

ÜLLŐ DSE EDZÉSRENDJE (csak azokra vonatkozik, akik Üllőn járnak futsalozni) MINDEN EDZÉS AZ ÜLLŐ VÁROSI SPORTCSARNOKBAN LESZ:

2009. JÚNIUS 17. SZERDA (U13 LÁNYOK ÉS FIÚK - 11.00; U18 - 12.30) - Szente Tomi

2009. JÚNIUS 22. HÉTFŐ (U13 LÁNYOK ÉS FIÚK - 10.00; U18 - 11.30) - Szente Tomi

2009. JÚNIUS 25. CSÜTÖRTÖK (U13 LÁNYOK ÉS FIÚK - 11.00; U18 - 12.30) - Márkus Ákos

Üdv. Ákos


[596-577] [576-557] [556-537] [536-517] [516-497] [496-477] [476-457] [456-437] [436-417] [416-397] [396-377] [376-357] [356-337] [336-317] [316-297] [296-277] [276-257] [256-237] [236-217] [216-197] [196-177] [176-157] [156-137] [136-117] [116-97] [96-77] [76-57] [56-37] [36-17] [16-1] [Archívum]

 
U15-17
 
U13
 
U10-11
 
U9
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)